top of page
i add logo
hulp bij het vinden van ontspanning en balans

over i add

i add is ontstaan vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar werkgeluk. 

Al mijn hele leven lang weet ik dat ik gemotiveerd wordt door het helpen van anderen. Ik weet niet beter dan dat ik als kind al voor anderen wilde zorgen. Tijdens mijn studie psychologie begon ik met het geven van sportlessen in de sportschool en het gaf mij zoveel energie om mensen te laten bewegen, ook wanneer dat moeizaam ging. Later, tijdens mijn eerste baan als organisatiepsycholoog, hielp ik mensen inzicht te krijgen in zichzelf én hun sterke- en ontwikkelpunten; wanneer mensen zichzelf herkende en aan de slag gingen met positieve ontwikkelprogramma's gaf mij dat zoveel werkplezier. 

Toen ik in een volgende baan het contact met én het coachen van mensen miste, leek ik te blokkeren; ik liep leeg op een onplezierige werkomgeving en miste de ruimte om mezelf te kunnen zijn. Ik ben toen gaan onderzoeken wat mij energie geeft en waarvoor ik elke dag mijn bed uit wil komen. Daarnaast vond ik mijn eigen ontspanning in yoga en pilates. 

Mijn zoektocht inspireerde me om mijn eigen praktijk te starten en anderen te helpen bij ontspanning en een gezonde én gelukkige werk-privébalans. Het coachen bij loopbaanvraagstukken, begeleiding ter preventie van en als onderdeel van reïntegratie bij burn-out, het introduceren van mindfulness en meditatie voor ontspanning en meer stilstaan in het hier en nu, dát zijn de dingen die er voor mij echt toe doen, die mijn werk zinvol maken. 

Vooral wanneer de mensen die ik heb mogen helpen tijdens of na trajecten hun dankbaarheid uiten en mijn diensten aanraden aan anderen, weet ik dat ik voor een ander een rol van betekenis heb kunnen spelen in een gelukkiger bestaan. En dat maakt mij dan weer gelukkig!

De naam i add is ontstaan uit de eerste letters van mijn naam; Iris Adams, en de engelse vertaling om iets toe te kunnen voegen. Met mijn diensten hoop ik waardevolle ervaringen aan anderen aan te kunnen bieden die voor hen bijdragen aan het vinden van ontspanning en balans. 

bottom of page