top of page
i add
hulp bij het vinden van ontspanning en balans

mindfulness cursus

In onze drukke maatschappij worden we vaak geleefd door onze gedachten en emoties. Dit kan leiden tot stress, angstgevoelens en een gebrek aan focus. De mindfulness cursus helpt je om uit deze negatieve spiraal te stappen. Door regelmatig te oefenen met meditatie en ademhalingstechnieken, train je jouw aandachtsspier en word je beter in staat om met stressvolle situaties om te gaan.

 

De mindfulness cursus bestaat uit een reeks lessen waarin je stap voor stap technieken leert voor mindfulness en meditatie. Elke les is praktisch en interactief, zodat je direct kunt oefenen met wat je leert. Daarnaast krijg je ook achtergrondinformatie over de filosofie en wetenschappelijke onderbouwing van mindfulness.

 

Het volgen van de mindfulness cursus heeft vele voordelen. Naast het verminderen van stress en angstgevoelens, kan het ook helpen bij het verbeteren van je concentratie, het versterken van je immuunsysteem en het bevorderen van slaap. Bovendien draagt mindfulness bij aan meer zelfcompassie en tevredenheid met het leven.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de mindfulness cursus te volgen. Zo kun je kiezen voor een groepscursus waarin je samen in een kleine groep oefent, maar je kunt de cursus ook individueel volgen, zodat we jouw eigen tempo kunnen volgen. 

bottom of page