top of page
i add logo
hulp bij het vinden van ontspanning en balans

meditatie

Meditatie is een krachtige manier om ontspanning en innerlijke rust te vinden en draagt bij aan een meer mindful leven. Echter, meditatie klinkt moeilijk en niet iedereen weet hoe ermee te beginnen.  Meditatie komt in verschillende vormen en kan op veel manieren worden beoefend. Duik in de wereld van meditatie en ontdek welke vorm het beste bij jou past!

Focus op je ademhaling, geluiden om je heen of de sensaties in je lichaam, waardoor je je meer bewustzijn creëert om in het hier en nu te zijn. 

Geleide meditatie, waarbij een stem je begeleidt door visualisaties en ontspanningsoefeningen, helpt je om je aandacht bij de meditatie te houden.

Een mantra herhalen om je geest tot rust te brengen, kan helpen om dieper in contact met jezelf en je emoties te komen en om nieuwe copingtechnieken aan te leren.

Voor de actievelingen onder ons is er dynamische meditatie, waarbij fysieke beweging wordt gecombineerd met ademhalingstechnieken. Dit kan een geweldige manier zijn om spanning los te laten en energie vrij te maken.

i add kan je helpen om meditatie in jouw leven te integreren met de mindfulness cursus of yoga & meditatie lessen.

bottom of page