top of page
i add logo
hulp bij het vinden van ontspanning en balans

beweging

Heb je ooit gemerkt dat je je beter voelt na een stevige wandeling of een verfrissende workout? Dat is geen toeval! Beweging is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor ontspanning en balans in je leven.

 

Als je beweegt, maakt je lichaam endorfines aan, natuurlijke feel-good chemicaliën die stress verminderen en geluk bevorderen. Dus waarom zou je niet profiteren van deze gratis 'happy pills'?

 

Beweging helpt ook bij het loslaten van spanning die zich in je lichaam heeft opgebouwd. Denk aan die knopen in je schouders na een lange dag werken achter de computer. Een goede workout kan helpen om die spanning te verminderen en je spieren te ontspannen.

 

Bovendien zorgt beweging voor balans in ons drukke leven. Het geeft ons de kans om even uit ons hoofd te komen en in het moment te zijn. Of het nu gaat om yoga, dansen of gewoon een wandeling maken, beweging helpt om onze gedachten te verzetten en brengt ons terug naar het hier en nu.

 

Trek je sportschoenen aan, ga naar buiten en geniet van de vele voordelen van beweging voor ontspanning en balans. Je zult er geen spijt van krijgen!

i add integreert beweging in al haar diensten, onder andere door het bieden van wandel coaching, (individuele of kleinschalige) pilates en yin yoga lessen en advies over sporten en bewegen tijdens coachingtrajecten en cursussen.

bottom of page